Jdi na obsah Jdi na menu
 


REDAKCE 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pošta

(Strejda, 20. 5. 2016 7:33)

Zapsal to kamarád jedné mé sestřenice na svůj facebook:
-------------
Netušil jsem, jak zábavné může být večerní podání dopisu na poště v Jindrišské. Stojím ve frontě a přede mnou se ozve:
"Prosím jednu známku za 16".
Muž za přepážkou omluvně sdělí: "Máme už jenom s Milošem".
Zákazník: "Nechci známku s Milošem."
Pošťák: "Nikdo nechce známku s Milošem. Proto je máme."
Zákazník: "Co třeba nějaké zvíře?", zkouší
Pošťák: "Zvířata došla. Zbyl jenom Miloš."
Zákazník: "A co třeba historické památky?"
Pošťák: "Jenom Miloš".
Z vedlejšího okénka se ozve kolegyně pošťáka:
Kolegyně: "Možná mám ještě otakárky."
Zákazník: "Otakárci by byli skvělí."
Kolegyně: "Tak už i ti došli. Jenom Miloš."
Zákazník: "Miloš ne. Žena by se se mnou rozvedla."
Pošťák: " Nebo vám můžeme na dopis dát jenom razítko."
Zákazník: "Bez Miloše?."
Pošťák: "Bez Miloše."
Zákazník: "Tak razítkujte!"
Zákazník diskusí strávil 10 minut. Nikdo ve frontě neprotestoval. Všichni se usmivali. Hezký zážitek z pošty.

Jen tak

(Starý mac, 19. 4. 2016 5:11)

Já , který se už léta nečešu a na estrády a seriály nehledím , se raduji ze znovuzrozené rubriky " komentáře " ! Však už bylo na čase , poslední příspěvky už začaly nelibě zavánět . Uvidím se s vámi až při poslední " leči " , přijdu zkomplikovat pořadí , ale teď jsem na cestách a vstřebávám zážitky , o které se klidně rozdělím , i když o ně , jako obvykle , nebude zájem . Jeden za všechny : v pařížském / kurva v jakém jiném / Buloňském lesíku stojí už rok Fondation Louis Vuitton . Sen výstředního miliardáře Arnouxe zrealizoval Frank Gehry / m.j. Tančící dům v Praze / , ledva vyhrál výběrové řízení , ihned porušil pravidla , se stavbou šel částečně pod zem , ke své skleněno - ocelovo - betonově - dřevěné lodi s nadutými plachtami pustil proudy vody a vznikl neuvěřitelný komplet auditorií , kinosálu , výstavních prostor , bufetů a čítáren propojených výtahy a schodišti . Přímo se nabízí paralela s Kaplického knihovnou , i Praha mohla mít něco , co vyvolává vášnivé debaty v anarchistických kroužcích , nebýt vrtošivého staříka , který se chtěl přiřetězovat k bagru a myšlénku zhatil . Tož tak . Neumím poslat fotky , musíte se spokojit s písmenky , ještě to ti zdatní mohou vygůglit !

Oživlá mrtvola

(Lotus, 16. 4. 2016 12:40)

Před několika lety proběhla v Praze výstava vycpanin, zdechlin, částí lidských orgánů i mrtvol v životní velikosti zalitých ve vodě, formaldehydu, či jiném epoxidu, kterou s velkou slávou přivezl nějaký Číňan. Expozice, respektive vhodnost jejího předvedení vyvolala nesmrtelné polemiky různých etiků, estetiků a eklektiků.
Pro ty, kteří výstavu nemohli navštívit, a já jsem jeden z nich, připravila včera večer ČT nikoli záznam procházky mezi chcíplotinami, jak by mnozí očekávali, ale daleko morbidnější představení. Nevím přesně, zda to bylo v cyklu Gen nebo Fosgen, či v jiném otravném pořadu, ale předvedla nám půlhodinovou post-life show Oživlá mrtvola v hlavní roli s Václavem Neckářem. Protagonista, jestli se tak vůbec ještě dá nazvat, se prezentoval pohyby a výrazy tak dokonale odpovídajícími stavu rigor mortis, že musel uspokojit řady ekelhaftiků napříč diváckým spektrem. Pro nás, povahy citlivé, bylo pak naprostým vrcholem nechutnosti sdělení bratra umrlcova – překlep – umělcova, že ani nikterak složitý text jako Šalalalala není schopen vytlačit zvěčnělý bez čtecího zařízení! Z celkového děsuplného představení tak člověk cítí, že kdesi mimo záběry kamer stojí nějaký La-li s kanystrem formalínu.

Hřeben

(Lotus, 2. 4. 2016 7:49)

Já (na rozdíl od obžalovaného) se přiznávám, že v poslední době používám hřeben víc než jindy, jsa mediálně čepýřen kauzou nedokonalé vraždy panímámy z Hořic. Snad ta neutuchající masáž zmátořila zbytky šedých buněk mozkových a dovedla mne k nevelké detektivní schopnosti. Totiž k té, že, ať už to udělal kdokoli, pak čin dokonale zbabral. Neměl zůstat v půli cesty, ale tu osobu dorazit, protože policie nemá jediný důkaz o pachateli, kromě výpovědi právě té praštěné baby. A navíc probudila básnické črevo, ako vravia bratia.
Už jen název Nečesaný jde k holiči
nabízí muzikál, spektákl
pak se však ezau rozmáchl
a na třináct let má po piči!

GP - statistika

(Ken, 30. 12. 2015 8:00)

tabulka podle počtu vítězství před posledním závodem roku 2015
/ tzn. po 588.GP /

1 - Pína Mihule . . . . 86
2 - Ladis Vajc . . . . . 73
3 - Feďa Dráb . . . . .71
4 - Jiří Rais . . . . . . .69
4 - Ťava Bacmaňák . 69
6 - Ken Hampl . . . . .51
7 - Dědek Juklíček . .46
8 - Honza Flégl . . . . 36
9 - Honza Habr . . . . 22
10 - Míla Hercík . . . .20
11 - Láďa Doležal . . 17
12 - Čáp Čapanda . . 15
13 - Jára Tlalka . . . . 9
14 - Matěj Šnek . . . . 2
14 - D + H . . . . . . . .2

S přáním všeho nej a hodně úspěchů v roce 2016 - secretary Ken !!!!!!!

Konec sezony v Monaku

(Starý mac, 6. 10. 2015 13:40)

Tak mi skončila sezóna , teď už budu vyjíždět jenom sporadicky , ovšem , jak jinak , vždy v termínu GP ! Ale nešť , mé pravidlo stejně neprošlo , můj bodový zisk a tím pádem motivace se blíží nule , aspoň nebudu překážet na trati . Konec lamentací . V neděli jsem přijel z Provence , poslední den jsme strávili v Monaku a byli jsme u toho , kdy monačtí zavřeli krány a hospody , i ti načančaní strážní u Knížecího paláce přestali pochodovat stejnou nohou . Dole na Condamine bušily stroje , celý pitstop se předělává, a protože tu nestaví Metrostav ani Skanska , bude , Kene , vše do GP v pohodě . Odjížděli jsme za neskutečné průtrže mračen a teprve doma jsme se dozvěděli , jakou paseku napáchala voda v Cannes , po kterých jsme ještě dopoledne chodili a seděli v kafírničkách , které už neexistují ! Prostě klika .

Ach jo, nikdo nepíše

(Starý mac, 9. 8. 2015 19:34)

V okurkové sezoně by měl mít každý šproch cenu zlata . Pokusím se vyvolat běsnění chuťových buněk u těch , kteří strávili léto u grilu . Trochu jsem si pocestoval a tu a tam i něco zobl , vždy jsem ovšem uvažoval i za vás , co by vám tak bodlo při příštím banketu . V Nice dělají tradiční placku " socca " , ta by mohla posloužt při vytírání talířů po kohoutkovi na víně třeba . Toho jsem si dal v Calais a nebudu skromný , umím lepšího . Pikarďani dělají skvělý bramborovo - slaninovo - sýrový nákyp nazvaný " maroille" podle toho smraďocha nahoře . V Luxemburku jsem pozřel hamburgr, uvnitř nedodělaný tím bych neuctil sni Pínu . Bretaň , to jsou galetky , palačinky naslano z pohankové mouky se sýrem , šunkou či vajíčkem , ty by mohl jíst i Ťava . V St Malo to byly mušle se smetanou a rokfórem , skvělé , ale technicky nedostupné . V Paříži jsem si objednal telecí pečeni , jenom osolenou s máslovou bramborovou kaší a zelenými fazolkami , to jsme ještě nikdy neměli , mňam ! Teď jsem na cestě do Burgund , dozajista si dám to jejich perníkové hovězí na víně a za deset dní v Pyrenejích půjdu do " cassoulet " , fazolí s kachním stehnem a s prorostlým kusem vepřového ramínka . Ale stejně jsem si nejvíc pochutnal v Hrozenkově , dělali jsme " péč " , to je pekáč mas , brambor, zeleniny , slaniny a bylinek, přktytý silným litinovým deklem, zahrabaný do žhavého popela . Tož mudrujte , co vybrat , třeba to někoho rozhoupe k napsání pár písmenek !

Banket

(Starý mac, 24. 5. 2015 12:33)

Letošní banket byl nezapomenutelný , ale známe se , zapomenrme raz dva . Tož malé shrnutí . Smůla , že nebyl Lotus Dobrotivý , skolen záhadnou ebolou zůstal upoután k záchodu , jeho úvahy a názory chyběly , o tom panovala shoda . Jeho nepřítomnost vykompenzovala návštěva Jardy Šneka , škoda, že se ti dva aspoň slovně neutkali , čí že je Lotus , poklidná atmosféra mohla být opepřena několika jadrnostmi . Ještě že byl Ken ve vrcholné formě a pourážel několik kolemjoucích dam výrazivem nejhrubšího zrna , krávy zadraný patřily k těm slušnějším . Od sobotního jídla / knedlíčková polévka , kuřecí řízky s bramborovým salátem , krkovice po provencálsku, šťouvhaný brambor a špenát / jsme v sobě našli morál a vystoupali na hrad Tolštejn a vypili po jednom Kocourovi . Večer potom příjemné grilování empanádas , letos vylepšenými o zapečený sýr , moudré řeči a sledování výsledků předposledního kola ligy , smutnili jsme všichni , zasraná Sparta vyhrála v Budějcích , Teplice dostaly bůra na Dukle a náš Slovánek odjel z Jihlavy s naložrnou čtyřkou . Večerní tlachání u roztopených kamen , tradiční snídaně s držkovkou a míchanými vejci , ještě jedny moudré řeči na zahradě , úklid a loučení . Tož snad příště v plném počtu , připomínám setkání u Kdákory někdy do prázdnin , hip hip Arizona

O Polkách

(Starý mac, 26. 4. 2015 4:52)

Jsem v Polsku. Po těch mých Franciích je to příjemná změna . Co mají obě země společné a jinak než my ? Večerní Krakov je jedna obrovská hospoda . Zahrádky se slunečníky narvané , všude zmrzlina a čokoláda , co deset metrů jiná vůně jídla . A to , prosím , jde na českých kanálech chytit " růžovka " nebo " výměna manželek " nebo jiná píčovina . Dále jsou to holky . Ještě nedávno se prezentovaly kozenky , rafinované podprdy a šikovné dekolty . To naštěstí zůstalo zachováno , teď k tomu přibylo předvádění zadků . Superelastické gatě , pod nimi žádné prádlo , obemknou dívčí zadánek tak , že vypadá jako natřený štětkou . Chudák důchodce neví, kam s očima ! Netroufám si je oběhnout a mrknout se zepředu , kdoví, o čem by se mi zdálo ! Je mi tu fajn, ať žije jaro !

Calvados

(Starý mac, 18. 4. 2015 11:45)

Včera jsem cestoval s mlaďoškami z OAMB po Normandii . Počasí super , posuďte sami / řada čísel / . Vždy , když se od moře vracím do hotelu, přepadne mě nostalgie , v jedné vísce ve vnitrozemí jsem po několik po sobě jdoucích dubnů bydlíval v domě hostinských Dominique a Serge . Dělal jsem přednašeče vtipných bonmotů před vystoupeními sboru Rosex , který sestával převázně z dívek po čtyřicítce , tedy bez zábran . Kostelní zpěvy končívaly odpoledne , co s načatým večerem ? Podrobnosti zatajím , ale dařilo se ! Proto ta nostalgie , dnes je holkám po padesátce , jsou stále bez zábran , ty naopak navštívily mě . Ale zpět k tématu . Záminkou zastavit v Allouville je tisíc let starý dub , už šest set let má v koruně kouzelný , dřevěný kostelík . Než se v jeho nitru holjy vystřídaly , stačil jsem s učiteli zavítat k Dominique , která loni ovdověla , do jejího Café Tabac . Hospůdka jako ze starých francouzských filmů , bar , pár stolků bez ubrusů, každá
žIdle jiná, trafika a na stěnách plakáty z Tour de France z roku 52 . Krátké objímání s majitelkou a už stály na baru čtyři skleničky s jantarovým mokem , po kterém jsme všichni toužili, když jsme v osmnácti četli Remarquea . Musel jsem to otočit , pan učtel také a do busu jsme přišli s lesklýma očima . Ale pocit z dobře vykonaného pití spářený s nostalgií je nepřekonatelný ! Kdo nevěří , ať tam běží !

Setkání s Japoncem

(Lotus, 18. 3. 2015 23:31)

(I samuraj může prohrát aneb jak nechtěně ochránit evropské dědictví)

V Bruggách je mnohé k obdivování. Město je koncentrovaná historie. Pročež je právem zapsáno ve Velké knize evropského kulturního dědictví. Z určitého úhlu pohledu je tedy zarážející, že je plné Japonců. Mě zarazil jeden, jenž mě u jednoho z grachtů snad omylem požádal, abych ho vyfotil. Ovkóz, říkám, když mi podává tenoučkou destičku. Na jedné její straně není vůbec nic, druhá strana je celá jenom obrazovka. Japonec se našteluje do samurajského postoje, já šmátrám a mačkám knoflík na jedné z kratších hran, který jsem šťastně nalezl. Obrazovka oslepla, vypnul jsem telefon. Podávám mu artefakt a oznamuji bodře, že snad je všechno v pořádku. Sklopí své šikmé oči k vyhaslé obrazovce, a když je vrátí ke mně nahoru má je kulaté. Civí na mne, na nefalšovaného evropského kulturního dědice a jednu dvě vteřiny přemýšlí, aby pak udělal další chybu. Na obživlé obrazovce, tedy pod ní, ale nad viděným obrázkem samotným mi ukazuje jakýsi virtuální kroužek, kterého se musím prstem dotknout, a tím exponuji. Ačkoli je mi sahání na kteroukoli obrazovku, monitor a podobná skla z duše odporné, takám. Jasně že rozumím, přece nejsem blbej! Přebírám nástroj, hirohito vypíná hruď. Hotovo, ani to nebolelo. Jen snímek se šílenou rychlostí zmenšuje a s pípnutím uloží do paměti. Ólrajt? Nějakým rafinovaným pohybem, nebo lépe sugescí (jak jinak, když na té plácačce není žádná klávesa než ten můj vypínací knoflík) si ze záhadna vytáhne fotku na obrazovku a zírá na ni déle než bych čekal. Přitom ztrácí svoji zdravou žlutou barvu. On zbělal. Nejdřív oči, teď kůže, hned je blíž evropské kultuře, říkám si. Nebo smrti. Ale samurajové se nevzdávají. Třesoucí se rukou mi ukazuje fotku, kterou tvoří z dobré jedné třetiny podivná šmouha. To je prý můj prst. Cože? Kde je objektiv, pátrám v chatrné angličtině, lens, wér? Hned za rohem od toho bludného čudlíku, na té návětrné straně mi ukazuje prdek ne větší špendlíkové hlavičky. Tím to fotí. Nevím, možná, snad jsem tam někam odklonil prsty, jak jsem si dával pozor, abych po hirošimě nevygumoval i nagasaki. Ach, jo. Není ale cesty zpět. Rvu mu aparát z křečí ztuhlé ruky. Smajl, plíz! Už na to nemá. Je nedůvěřivý. Tváří se jako řiť, jako bych po něm chtěl, aby spáchal harakiri. Cvak! Foto jak z učebnice. Čas, clona, hloubka ostrosti, všechno jsem trefil. Nemůže se na sebe vynadívat. Roztává. Moje vnímavost a učenlivost ho přemohly. Klaní se a děkuje. Děkuje a klaní se velmi. Aby se mohl uklonit úplně nejvíc a neudeřil mě hlavou do břicha, dělá úkrok vzad a mizí ve vodě. Já mizím v davu. Prchám, ale nikdo mě nehoní. Zato hlavou se mi honí otázky jedna přes druhou. Proč se kamikadze nešel ochladit do kostela Panny Marie k Michelangelově soše Madony z carrarského mramoru? Proč radši nenavštívil Picassovo muzeum nebo výstavu děl Salvadora Dalí/ho/? Mám si zítra koupit místní tisk? A jak se asi vlámsky řekne černá kronika?

Retro

(Starý mac, 24. 2. 2015 7:45)

S přiblíženim se blíže k civilizaci popadla mě i touha vrátit se na mně milá mista z dob , kdy jsme ještě nebyli nevrlí . Na Libereckou výšinu vede nekomplikovaná cesta od tramvaje , posádku tvoří ze tři čtvrtin ženy , z toho jedna velmi hezká , stinnou stránkou je jejich pomalost , ale kdo nepospíchá , ten se dočká . Na Bŕize jsem byl už třikrát , vždy velmi spokojený , interier je týž , pivo hbité a Mareše jsem ani jednou nepotkal . U Krákory je to vše původní , jenom šedivých hlav štamgastů přibylo , ostatně i my jsme je při nedávné návštěvě rozšířili . Radniční sklípek jsme viděli společně , Ladysu ještě stále bojuji za tvých pět neodpitých piv ! Nejlepší nakonec . Sobotní výlet sedačkou na Obří sud, pěšky na Rašovku - restaurace V Trnčí s dámskou , ochotnou obsluhou a dobrým pivem a finále v chatě U Šámalů , atmosféra první republiky, komunikativní majitelka , dobré pivko a vynikající domácí zelňačka s pálivou klobásou a sušenými hříbky podávaná v přehluboké misce s čerstvým chlebem . Kdo se cítí osamocen nechť se příště přidá , je toho ještě spousta k objevování !

František Nepil by z materiálu upletl povídku, mně stačí pár slov

(Lotus, 10. 2. 2015 10:56)

Sony má napilno. Již za Vachrustovou trafikou se hotoví. Zadní nohy už ho moc nedrží, taky má zřejmě v zadnici tvrdou stolici, tak při přičapnutí trošinku stepuje. Z Liberecké polikliniky nebo jiného nápravného zařízení jdoucí osoba se ptá: „Jé, co to dělá?“
„Sere, paní.“
„Hm, ale je hezkej.“
„To je, ale i oškliví serou. Vy to neděláte?“

Dobré a ještě lepší jitro!

GP - Premier League

(Ken, 8. 1. 2015 17:23)

nepravidelné hlášení
20.12.2014
Liverpool - Arsenal 2 : 2 /1:1/
45.Coutinho , 90.Škrtel - 45.Debuchy , 64.Giroud

26.12.2014
Chelsea - West Ham Utd. 2 : 0 /1:0/
31.Terry , 62.Diego Costa

28.12.2014
Tottenham Hotspur - Manchester Utd. 0 : 0

West Ham Utd. - Arsenal 1 : 2 /0:2/
54.Kouyate - 41.Cazorla , 44.Welbeck

1.1.2015
Tottenham Hotspur - Chelsea 5 : 3 /3:1/
30.Kane , 44.Rose , 45.Townsend , 52.Kane , 78.Chadli - 18.Diego Costa , 61.Hazard , 87.Terry

Mekova tabulka :
1. - FC Chelsea . . . . . . . . . . . 7 . . 4 - 2 - 1 . . . 14 : 8 . . . . 14
2. - Manchester City . . . . . . . .6 . . 3 - 2 - 1 . . . 12 : 7 . . . . 11
3. - Manchester United . . . . . .6 . . 3 - 2 - 1 . . . 8 : 4 . . . . . 11
4. - Tottenham Hotspur . . . . . 7 . . 2 - 2 - 3 . . . 8 : 14 . . . . 8
5. - West Ham United . . . . . . .6 . . 2 - 0 - 4 . . . 7 : 9 . . . . . 6
6. - Arsenal . . . . . . . . . . . . . . 6 . . 1 - 3 - 2 . . . 8 : 10 . . . . 6
7. - FC Liverpool . . . . . . . . . . .6 . . 1 - 1 - 4 . . . 8 : 13 . . . . 4

tabulka střelců :
1 - Aguero / Manchester City / . . . . . . 7x
2 - Diego Costa / FC Chelsea / . . . . . . 4x
3 - Rooney / Manchester United / . . . . 3x
3 - van Persie / Manchester United / . . 3x
3 - Hazard / FC Chelsea / . . . . . . . . . . 3x

a čeká nás :
17.1. - Manchester City - Arsenal
31.1. - Liverpool - W.H.Utd. // Chelsea - Manchester City
7.2. - W.H.Utd. - Manchester Utd. // Tottenham - Arsenal
10.2. - Liverpool - Tottenham Hotspur

GP - Premier League

(Ken, 18. 12. 2014 18:36)

nepravidelné hlášení
22.11.2014
Arsenal - Manchester United 1 : 2 /0:0/
90.Giroud - 56.vlastní, 85.Rooney
3.12.2014
Chelsea - Tottenham Hotspur 3 : 0 /2:0/
19.Hazard, 22.Drogba, 73. Remy
13.12.2014
Manchester United - FC Liverpool 3 : 0 /2:0/
12.Rooney, 40.Mata, 71.van Persie

Mekova tabulka :
1.- FC Chelsea . . . . . . . . . . . . 5 . . 2 - 2 - 0 . . . 9 : 3 . . . . 11
2.- Manchester City . . . . . . . . .6 . . 3 - 2 - 1 . . . 12 : 7 . . . 11
3.- Manchester United . . . . . . .5 . . 3 - 1 - 1 . . . 8 : 4 . . . . 10
4.- West Ham United . . . . . . . .4 . . 2 - 0 - 2 . . . 6 : 5 . . . . 6
5.- Tottenham Hotspur . . . . . . 5 . . 1 - 1 - 3 . . . 3 : 11 . . . 4
6.- FC Liverpool . . . . . . . . . . . 5 . . 1 - 0 - 4 . . . 6 : 11 . . . 3
7.- Arsenal . . . . . . . . . . . . . . .4 . . 0 - 2 - 2 . . . 4 : 7 . . . . 2

tabulka střelců :
1 - Aguero / Manchester City / . . . . . . . 7x
2 - Rooney /Manchester United / . . . . . .3x
2 - van Persie / Manchester United / . . . 3x
4 - Jovetič / Manchester City / . . . . . . . .2x
4 - Sterling / FC Liverpool / . . . . . . . . . .2x
4 - D.Sakho / West Ham United / . . . . . .2x
4 - Amalfino / West Ham United / . . . . . 2x
4 - Diego Costa / FC Chelsea / . . . . . . . .2x
4 - Drogba / FC Celsea / . . . . . . . . . . . .2x
4 - Hazard / FC Chelsea / . . . . . . . . . . . 2x

a čeká nás :
20.12.2014 - Liverpool - Arsenal
26.12.2014 - Chelsea - West Ham United
28.12.2014 - Tottenham Hotspur - Manchester Utd//W.H.Utd - Arsenal
1.1.2015 - Tottenham Hotspur - Chelsea

GP - Premier League

(Ken, 15. 11. 2014 11:50)

8.11. - Liverpool - Chelsea 1 : 2 / 1 : 1 /
góly: 9.Can - 14.Cahill , 67.Diego Costa

Mekova tabulka :
1. - Manchester City . . . . . . . . . . 6 . . 3 - 2 - 1 . . . 12 : 7 . . . 11
2. - FC Chelsea . . . . . . . . . . . . . .4 . . 2 - 2 - 0 . . . 6 : 3 . . . . 8
3. - West Ham United . . . . . . . . . 4 . . 2 - 0 - 2 . . . 6 : 5 . . . . 6
4. - Manchester United . . . . . . . . 3 . . 1 - 1 - 1 . . . 3 : 3 . . . . 4
5. - Tottenham Hotspur . . . . . . . .4 . . 1 - 1 - 2 . . . 3 : 8 . . . . 4
6. - FC Liverpool . . . . . . . . . . . . . 4 . . 1 - 0 - 3 . . . 6 : 8 . . . . 3
7. - Arsenal . . . . . . . . . . . . . . . . .3 . . 0 - 2 - 1 . . . 3 : 5 . . . . 2

tabulka střelců:
1 - Aguero / Manchester City / . . . . 7x
2 - Jovetič / Manchester City / . . . . .2x
2 - Sterling / Liverpool / . . . . . . . . . 2x
2 - D.Sakho / West Ham United / . . .2x
2 - Amalfino / West Ham United / . . 2x
2 - Diego Costa / Chelsea / . . . . . . . 2x
2 - Van Persie / Manchester United / .2x

Setkání s pádovou otázkou

(Lotus, 12. 11. 2014 11:14)

Sony kulhá. Na pravou zadní. Takže ho donesu k nevábnému trávníku, on se propajdá ke svým místům, uleví si, něco si přečte, přidá komentář. A neseme se domů. Občas slýchám za zády-podívej pejsek taky kulhá a nepláče nebo co mu asi je či podobné hovadiny nehodné reakce. Ale, věčné ale – dnes se k nám přisunula žena vzezření tak ohavného, že ten zmiňovaný nevábný trávník je proti ní wimbledonský pažit. A ještě k tomu všemu deklamuje: „ Copak to má s pacičkou?“ Slušné vychování mne nutí odpovědět: „Kurva, paní, co je vám do toho? Ptám se já vás, co máte s hlavičkou?“ Padá. Možná do kómatu, ale určitě do zimostrázu. Beru psa do náruče, překračuji truchlohru a kráčím k domovu.

Re: Setkání s pádovou otázkou

(strejda, 12. 11. 2014 12:14)

chudák paní

Jděte už do řiti s tou tabulkou !

(Starý mac, 8. 11. 2014 4:20)

Kdysi jsem ihned po rozlepení očí pílil na naše stránky , abych byl v obraze, teď se mi tam nechce, naše pěkná polemika se přeměnila na nicneříkající , nemotivující tabulku ! Kůrec, to jsem jediný , komu to vadí ? Dědku / s kudlou v zádech / , Ladysu, Ťavo, Fidore , vyhlašuji mobilizaci ! Pínovi vše nej ...

GP - Premier League

(Ken, 4. 11. 2014 9:31)

- Manchester City - Manchester United 1 : 0 / 0 : 0 /
63.Aguero

tabulka:
1. - Manchester City . . . . . . . . . . 6 . . 3 - 2 - 1 . . . 12 : 7 . . 11
2. - West Ham United . . . . . . . . . 4 . . 2 - 0 - 2 . . . 6 : 5 . . . 6
3. - Chelsea . . . . . . . . . . . . . . . . 3 . . 1 - 2 - 0 . . . 4 : 2 . . . 5
4. - Manchester United . . . . . . . . .3 . . 1 - 1 - 1 . . . 3 : 3 . . . 4
5. - Tottenham Hotspur . . . . . . . . 4 . . 1 - 1 - 2 . . . 3 : 8 . . . 4
6. - FC Liverpool . . . . . . . . . . . . . 3 . . 1 - 0 - 2 . . . 5 : 6 . . . 3
7. - Arsenal . . . . . . . . . . . . . . . . . 3 . . 0 - 2 - 1 . . . 3 : 5 . . . 2


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39

následující »