Jdi na obsah Jdi na menu
 


REDAKCE 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nominace

(Lotus, 14. 5. 2008 18:50)

Tak nám starej blbec zveřejnil nominaci. Měl by být okamžitě Principiálně odprásknut, ale jelikož je neprůstřelný, nepomohl by ani browning. Tak holt má "nároďák" o děsivé množství fanoušků míň, protože
mužstvu se sparťanskými kretény Kadlecem a Sivokem se přát nedá a ani nesmí! Gold Turkey!

zvoník u matky boží

(starý mac, 12. 5. 2008 5:59)

děkuju starému trafordovi za strhující reportáž o konci těch sparťanských náfuků, prožíval jsem ji spolu s jedním slávistou a třemi sparťany přímo pod věžemi katedrály notre dame. a přesně v pět, kdy bylo vše jasné, začal quasimodo rozhoupávat zvon emanuel a zahrál spartě hrana. kouzlo nechtěného !tak svět přichází o fotbalové básníky sivoka, kadlece, doška s pol. a jinak gratuluji všem, kteří drželi palce devils.

Off-side

(Lotus, 4. 5. 2008 8:52)

S představou, co Nerudný Jan
s tématem ofsajdu
budu hnedle OK
neb nejsem žádný flink,
že verše brzy poskládám
a lepších nikdy nenajdu,
zřím, že mám v tom hokej
a tupý jsem jak icing

mobily

(I.B., 28. 4. 2008 9:48)

Musím se ohradit proti tomu, že jsem típnul mobil. Neudělal jsem to, jako důkaz může posloužit můj mobil, protokol přijatých hovorů. Žádný tam na ten den není. Nevím jaký, ale předpokládám 26. dubna.

Instruktáž

(Lotus, 28. 4. 2008 8:05)

>>>>Strejda: já všechno dělám myší, protože jinak bych musel použít i levou ruku, kterou si podepírám hlavu.
P.S.Zkopíroval jsem příslušnou webovou adresu/link a vložil do textu, kde ji pak nějaký skřítek skryl za podtržený odkaz.
Bohužel, některým nedošlo, že lepší je jednou vidět než stokrát slyšet(číst) a tak navrhovali todlencto, támlencto a dokonce tři knoflíky. Mám porád horečku, proto to teplé slovo.

jak svět přichází o sýraře2

(Strejda Telefonista, 28. 4. 2008 7:38)

Použil jsem kopírování textu, označíš co chceš kopírovat / v mém případě: neumíte ani telefonovat!/, pak dáš Ctrl+C, najedeš zpět do dokumentu kde to chceš použit a zmáčkneš Ctrl+V!
Jednoduchý jako facka.
P.S. Jak se ti Jiří podařilo vložit ten odkaz do zpráv na titulní straně /e-trika/ ?

jak svět přichází o sýraře

(Lotus, 27. 4. 2008 17:17)

Se ohražuji - žádný zmeškaný hovor nemám - mohu doložit v mobilu. Vy už jste ze smradů sýrů, milenek a těch mezilidských vztahů tak zblblí, že neumíte ani telefonovat!

jak svět přichází o sýraře

(starý mac, 27. 4. 2008 15:51)

tak jsme si s mílou-takumou říkali, jestli nám někdo pošle zprávu o poslední gp. nedočkali jsme se a vzali iniciativu do vlastních mobilů. míla se dovolal strejdovi a ťavovi, ti ihned mobil típli, ladyse se nedovolal. já zkusil volat starýho lotusa a taky mi to nevzal. určitě si ale museli všimnout, že mají zmeškáno. vysrali jste se na nás, takhle se mezilidské vztahy nevylepšují.sýry, které jsme přivezli, rozdáme milenkám, když je vám draho nám poslat sms, žerte si cihlu!

Co se může ve fotbale? stát

(Strejda Comment, 23. 4. 2008 14:15)

Nechci kecat jako Bosý Taborský, ale s Arsenálem měli kliku /trošku pomohl i pán rozhodčí/ a teď pech, tak už to v životě a kopané chodí.

Co se může ve fotbale? stát

(Lotus, 23. 4. 2008 11:45)

V zápase dejmetomu L jako Lid versus Č jako Čunek jsou domácí evidentně lepší a zaslouženě vedou, ale jenom 1:0. Hosté jsou průměrný tým bez větších šancí, který zachraňuje několikrát poslední instance-brankář, takový ombudsman, řekněme.
Takže všechen lidový divák se jeví býti spokojen s tou hubenou výhrou, když najednou, již po uplynutí i nastaveného času, si Lid dá vlastní gól, čímž Čunka osvobodí!

Hlava 22

(Lotus, 23. 4. 2008 11:42)

Ale dá! To že nechápeme (nebo jen já?) proč, je jiná. Pan Načeradec by řekl: Hanba výborům, takhle mně zničit takovej krásnej mančaft!

Hlava 22

(Strejda Thornton, 23. 4. 2008 9:06)

To je blbost, tentokrát to měla Slavia 100% ložený, viz proti Spartě /Kalič/, Plzni /Kalič,Tavares/, Teplicím /20 minut tlak jak čunek, kreténi měli dát góla/.
Sparta mě sere, ale ...... takhle se hrát nedá, KURVA!

dubnové idy

(I.B., 22. 4. 2008 17:37)

Jarolím koučuje systémem pokus omyl. Ale celý jaro to je jen omyl, omyl a zase omyl. Nejradši bych se omyl, protože už jsem z toho celej zpocenej, co zase vidím v naší lize, jak každej ve sdělovacích prostředcích už vidí Spartu na ligovým trůnu. A všechno je v pořádku, Sparta musí vyhrát ligu a měli bysme to zakotvit do naší české ústavy. Bod č. 1........ Bod č. 2., jestliže Sparta náhodou nevyhraje titul platí bod č. 1.

dubnové idy

(Lotus, 21. 4. 2008 19:28)

Voňavé to pozvání musím s díky a posledními silami odmítnout > stižen infarktem mýho kardu ptám se ještě a pokolikáté již: Jak si něco takového může Slavie dovolit? Prohrát s tak nevalným soupeřem, nechat se vodit verbířem Josefa II Hrobníka? ad Spejbl Jarolím: tři černí v mužstvu je evidentně moc a doporučuji okamžitý nástup k reprezentaci, tam by ho "hvězdy" za takový koučink, jaký předvádí celé jaro - každý zápas úplně jiná sestava, aspoň nakopaly do prdele.
Vážně bych uvítal u repre cizince - nejraději Holanďana - jsou celoevropsky úspěšní a jejich svěřenci vždy hrají hezkej útočnej fotbal. Nabízím Ronalda Koemana - teď ho vyhoděj z Valencie.
Adieu!

dubnové idy

(starý mac, 21. 4. 2008 16:14)

nějak se nám zaseklo písání, asi nemáme žádné téma, kvůli kterému bychom se pobili.já jedno mám. v pondělí před banketem bychom se měli sejít a povědět si, jak se máme rádi a jak se na setkání těšíme. mám zbrusu nový kotlík, který naplním nějakou mňamkou, která na banketu nebude.třeba guláškem.zvu to s předstihem, vím, co jste zač a jaké výmluvy jste schopni si vymyslet. to je pecka, co ?

GP pravidla

(Ladis, 11. 4. 2008 13:33)

To mě pěkně serete, že budu muset chodit na GP s batohem. To abych měl kam dát ta pravidla (jestli se je podaří stvořit a schválit a já se toho dožiju) a potom i brejle, abych si v nich mohl během závodu vyhledat příslušný paragraf, jestli jsem se zachoval správně, či jestli mne někdo nešidí.
Bylo by potom dobře zakázat pití alkoholu před, a během závodu (eventuelně vytvořit protokol o dechové zkoušce), před začátkem a následně i po skončení závodu vytvořit protokol o shodě proběhnuvších dějů s pravidly s podpisy všech zúčastněnných.
Potom mám ale obavu, že pro samé úřadování budeme muset vynechat samotný závod, protože už na něj nezbude čas. Proberme se!! 30 let nám stačilo kolektivní vědění, či tušení a hlavní byla sama hra. Jak se z nás stávaj´svárliví dědci, už to asi nejde tak snadno, ale pojďme chodit na GP pro radost!
Jinak nevím, nevím ta velká spotřeba batohů a brejlí, jestliže je pokaždý zapomenu v hostinci mě bude nepěkně (jak jsem předeslal úvodem) srát.

GP pravidla

(Lotus, 11. 4. 2008 10:56)

Tak jsem chtěl tu celou lapálii(tvoji Fidore) trochu zlehčit - a zřím, že to nejde - přemýšlím o dietě.
Tohle ale myslím vážně: přestaňme jezdit a začněme tvořit a hlavně zapisovat pravidla. Třeba nám to do smrti vydrží!

GP pravidla

(Fidor, 11. 4. 2008 8:57)

>>>>Jirko,
sice samozřejmě subjektivně, ale dovolím si pochybovat, že můj odchod se nemilých pozůstalých dotkl stejně výrazně, jako mně to, že mám být postižen za něco o čem nevím. Ale to je jedno.

A k té kostce se stolu: jistě, že to je chyba. Jenže chyby děláme všichni pořád ( kostky se stolu, špatné počítání políček, chybné ohlášení kdo je na řadě, předběhnutí při házení, sebrání kostky a opakování hodu z "komína" i když se kostka ještě pohybuje, atd., atd.) Ale jen některé chyby mají stanovený postih - třeba zrovna kostka se stolu neznamená při tréninku vůbec nic( nebo je i tohle jinak?).

Píšeš, že když už je něco zapsáno, nikdo to nezpochybní. To myslíš v tomhle případě vážně?
( neví se kdy to bylo, neví se kolik lidí bylo pro, neví se platnost, neví se kdo o tomhle pravidle ví,
ale holt "co je psáno, to je dáno" - kdybych vytáhl papír, že tohle pravidlo bylo později zase zrušeno, tak bych měl pravdu zase já?.... TO SNAD NE!!)

Ve skutečnosti se zdá, že platí prostě to, co má v danou chvíli nejhlasitější zastánce.
( Tvůj "paměťový precedent" mně osobně moc platný nebyl, že? ). A jury ? To jsem měl hlasovat o svém vlastním sporu?

Mně osobně jako náhodný a nečekaný prvek úplně stačí nejistota, co na kostkách padne, neznámé změny pravidel nemusím.

P.S. Proč bys Pínu káral? On přece NENÍ zapisovatelem pravidel o nic víc než jiní.

GP pravidla

(Lotus, 10. 4. 2008 20:51)

>>>>Fidore,
nechci se vlamovat do tvého vnímání, ale zkus si představit, že jako hnusný faul mohou považovat tvůj odchod nemilí pozůstalí.
A na hrací ploše neleží prakticky žádná pravidla, vše se jede na tzv. paměťový precedent, nebo deficit?(pak jsou důležité papíry, později pemprsky) a když se neshodneme, tak je podán protest, který mnohdy jurodivě řeší jury.
Takže je vlastně dobře, že Pína měl tu změnu pravidla u sebe, dohodlo se v Depu u toho největšího stolu vpravo, kdy –nevím, ale hlavně, že ji zapsal, i když nechtěl, ale my ho přesvědčili, možná, že jsem nejvíc vykřičel myšlénku, že, když už je něco zapsáno, tak to nikdo nezpochybní. Bohužel ji nepoložil na trať, což zasluhuje pokárání důrazného.
Ale hlavně: Proč jsi tu kostku házel se stolu? A i poté pomodré, kdybys zůstal, mohl ses třeba dožít nevšedního pocitu vítězství, jelikož hlemýždí průběh závodu se zavinul takovým způsobem, že jen ty jsi mohl vracet!

GP pravidla

(Fidor, 10. 4. 2008 18:04)

Nejde mi o to, jestli Pína něco napsal dobře nebo špatně( případně s jakými úmysly), ale jaký( pokud vůbec) to má význam.

Problém je v tom, co vlastně považujeme za pravidla, podle nichž se jede. Takže se znovu ptám: Kdy se odhlasovalo tohle pravidlo, kdo hlasoval pro ( máme určené nějaké minimum, nebo stačí když se tři sejdou a dva z nich něco odhlasují?), od kdy to má platit a hlavně, jak se o změně dozvěděli ostatní. ( Já teda o takové změně nevím a vnímám poslední GP jako hnusný faul).

A ještě něco: Je snad zapisovatelem pravidel a ručitelem správnosti Pína?
Jestli ne, tak nechápu smysl toho, odvolávat se na nějaký jeho zápis.
Jestli ano, tak proč sakra, neleží odhlasované změny pravidel NAPSANÉ na hrací ploše volně k dispozici?


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39

následující »