Jdi na obsah Jdi na menu
 


REDAKCE 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Auto versus JUDr.

(Strejda JUDr., 9. 11. 2009 15:54)

Chtěl jsem si příští rok pořídit nový vůz, ale změním to na JUDra, tak do toho ku... nešijte. Vystavím pak pár fotek z promoce na Pičstopu, tak fakt neblbněte a nechte to spát.

Ad Ad

(Lotus, 9. 11. 2009 15:23)

>>>>Ťavo, Ladisu neškorpěte se! Myslím si, že opravdu všehoschopná je s.Bobošíková, ale s.Řápková ji v nejen duševní ohavnosti dotahuje. Použít anonym a přejít do ataku, toť ve středověku povel k pozvednutí kladiva na čarodejnici, dnes zřejmě běžný projev „právničky“. „Tohle všechno jsou advokáti“ říká Psí dečka Colombo v Někdo to rád horké, když představuje své gorily…
My jich máme taky spoustu. Sledujte tu dámu!

Ad dizertačka

(I.B., 9. 11. 2009 13:05)

Ladisu, kdybys moc toužil po doplomové či dizertační práci pana Bendy, mohu ti ji poslat. Píše o restitučním procesu v Česku. I jako laik můžeš posoudit její "kvalitu". Tento muž se podílel na restitucích v ČR, a sám byl autorem tzv."náhubkového zákona".A je expertem ODS na ústavní právo. Bože ochraňuj naši zemi, když to sami nedokážeme.

Ad I.B.

(Ladis, 9. 11. 2009 8:12)

Člověče Ťavo, ty jsi jak ten Benda, jednou je to diplomka, podruhé dizertačka? Nedokážu posoudit, čí práce je obsahově kvalitnější, Bendovu jsem, rád, nečetl.

Ad Dojme Nedojme

(I.B., 7. 11. 2009 21:01)


Paní Řápková, je geniální ve svých výmluvách. Opět se odvolává na mrtvého muže, tak jako to byl Lájos Bács, snad z Maďarska, nebo další neexistující země,ale každopádně zdaleka. Ona tvrdí:“na Pravnické fakultě v Plzni je neuvěřitelný nepořádek“, to nám nemusela říkat, stačilo ukázat její index a bylo vymalováno/index - latinsky ukazováček, protože ukazuje na prospěch určitého studenta/. Bohužel neukázala, ani index, ani další věci spojené s jejím studiem. Možná, že mohla ukázat na případ Kamencového jezera, podnikání v této oblasti, kde místní podnikatel získal za pakatel pronájem na velice dlouhou dobu.Jen mi vrtá hlavou jedna věc. Na co tahle soudružka v modrých barvách potřebovala další vysokou školu, když už má VŠE v Praze? Asi chtěla odvést pozornost a možná měla špatné svědomí, že ani na první vysoké škole nestudovala na plný úvazek. Není nadto mít nějaký ten titul navíc.To se hodí jak v politice tak i v normálním životě. Vstupenka mezi prominenty, nebo přímo polobohy na kandidátce ODS, druhá v Ústeckém kraji.A socdemáci si mnou ruce, jak ptáci ztrácejí jedno politcké brko za druhým.



Ad Dojme Nedojme

(I.B., 7. 11. 2009 20:58)


Paní Řápková, je geniální ve svých výmluvách. Opět se odvolává na mrtvého muže, tak jako to byl Lájos Bács, snad z Maďarska, nebo další neexistující země,ale každopádně zdaleka. Ona tvrdí:“na Pravnické fakultě v Plzni je neuvěřitelný nepořádek“, to nám nemusela říkat, ale stačilo nám ukázat její index a bylo vymalováno/index - latinsky ukazováček, protože ukazuje na prospěch určitého studenta/. Bohužel neukázala, ani index, ani další věci spojené s jejím studiem. Možná, že mohla ukázat na případ Kamencového jezera, podnikání v této oblasti, kde místní podnikatel získal za pakatel pronájem na velice dlouhou dobu.Jen mi vrtá hlavou jedna věc. Na co tahle soudružka v modrých barvách potřebovala další vysokou školu, když už má VŠE v Praze? Asi chtěla odvést pozornost a možná měla špatné svědomí, že ani na první vysoké škole nestudovala na plný plyn. Není nadto mít nějaký ten titul navíc.To se hodí jak v politice tak i v normálním životě. Vstupenka mezi prominenty, nebo přímo polobohy na kandidátce ODS, druhá v Ústeckém kraji.A socdemáci si mnou ruce, jak ptáci ztrácejí jedno politcké brko za druhým.



a co postupka /1+2+3+4+5+6/

(Strejda do mlýna, 6. 11. 2009 9:29)

vůz vždy na barvu, která odpovídá hodu 3 kostek
1+2+3 /možnost přičíst 4/
2+3+4 /možnost přičíst 1 nebo 4/
3+4+5 /možnost přičíst 2 nebo 6/
4+5+6 /možnost přičíst 3/

ad zrychlení

(Fidor, 5. 11. 2009 18:22)

No, já bych si myslel spíš jen bonus za stejné hodnoty na dvou a na třech kostkách například:
Dvě stejná čísla : možnost( ne povinnost) dojet o toto číslo dál. Tři stejná čísla: možnost dojet o
dvakrát toto číslo dál. Vždy na barvu příslušnou tomu hodu dvěma či třemi kostkami.

Dojme nedojme

(Lotus, 5. 11. 2009 11:00)

V poslední době proběhlo, doběhlo, vlastně dolehlo pár úmrtí, která mne dosti zasáhla, a už vůbec nechci myslet na další nevyhnutelná pokračování.
Co se však s mrtvolami děje v politice je ku smíchu, byť by mělo být k pláči.
Když v roce 1997 tehdejší správce márnice a majitel mrtvého domu sděloval nevěřícím, že sponzorské příspěvky jeho straně mrtvého domu věnovali zpopelněný Lájoš z Hungárie a tlející černoch z Tramtárie bylo to nechutné, lživé, ale snad poprvé. Po více než deseti letech se členka stejné strany při podezření z nevypracování diplomové práce obhajuje již neživým konzultantem. Pomíjím ostatní, ale jedno vidno, že tento neblahý odsouzeníhodný vrh tímto jedinečně dokazuje absolutní nedostatek dů(vtipu).
Jako potvrzení se nabízí páně Marka Bendy vykrucování se z plagiátorství vlastní(?) diplomové práce na vlastní(?) rigorózní. A budiž řečeno vykrucování až za hrob. Otcův. Nevím, kde je křesťan Václav, starý Benda pochován, předpokládám však, že brzy to zvíme, neb v blízkosti rovu bude vybudována stanice metra nebo přinejmenším artézská studna. Z konání synova ve všech orgánech státní správy i strany se musí totiž rychlostí razícího štítu v hrobě obracet. Kromě bolševika ví celý svět, že děti nemohou za své rodiče. A rodiče naopak zodpovídají za své potomky. Do určité míry a věku týchž. Přimlouval bych se za konkrétní adresný přílepkový zákon, který by vypracoval sám mistr Marek, že u Bendů to neplatí!
Závěrem, asi něco českého. Po všech obstrukcích, důkazech a vyjádřeních, naposledy Ústavního soudu musí tedy Evropský smrtihlav lisabonskou listinu podepsat. Ubzdí si přitom nezřízeně na vše strany, a tak tento fujtajbl, když už nemůže ublížit, tak aspoň zasmrdí.

Vysvětlivky aneb osoby a obsazení/obležení
pár dolehlých: Zdeněk Konečný, František Veselý (Slavia)
členka strany: Ivana Řápková (ODS)
přílepkář: Marek Benda (ODS)
razící štít: Václav Benda (KDS)
správce márnice, majitel mrtvého domu, Evropský smrtihlav a bzdící fujtajbl: vše Václav Klaus (ODS a ex-ODS)

ad zrychlení

(Lotus, 5. 11. 2009 10:37)

>>>>Dědku, už padej na kolena a hledej! Fidor hází 6 kostkama!? Nedohratelné, leda v nějakým korytě. Nedohledatelné!

ad zrychlení

(dědek, 4. 11. 2009 15:44)

Házejmeš nejdříve 1 kostkou a podle toho zařazujeme rychlostní stupeň, tedy viz tabulka:
1: neutrál - zůstáváš na místě a znova házíš až na
tebe přijde řada
2: 1-2 kostky
3: 2-3 kostky
4: 3-4 kostky
5: 4-5 kostek
6: 5-6 kostek

Pokračování zítra, je to strašnej fofr.

ad zrychlení

(Strejda Pravidla, 3. 11. 2009 13:50)

Klidně to doplním, ale někdo mně musí dát noty.

ad zrychlení

(Fidor, 3. 11. 2009 12:42)

Jasně, může to závod zrychlit a zpestřit. ( I když by asi bylo možné uvažovat, jestli má být bonus totožný za tři stejná čísla i za dvě - hodit tři stejná čísla je mnohem výjimečnější. Ale to jsou detaily k dohodnutí).
Bavíme se ale o změně pravidel. Tak doufám, že se tahle případná změna do pravidel také zapíše.
A co ty dosavadní změny - doplní je někdo do pravidel?

zrychlení

(starý mac, 2. 11. 2009 9:18)

já lobbuji pro zrychlení při každém draftu a už jsem si zvykl, že mé návrhy nikdy neprojdou. jasně, že chci být brzy v hospodě, ale chci si i zahrát a užít si vzrušení. pojďme si nějaké to zrychleníčko, které by nebylo na úkor kvality, vymyslet. vypijeme i méně kořalky a budeme tu déle ! kene, najdi termín, sejděte se u krákory a proberte to! mě k tomu nepotřebujete.

Ad psaní do pitstopu

(I.B., 1. 11. 2009 8:15)

Psaní do pitstopu

Je pravda, že GP máme jenom my. Ale. A není to otázka jak nejrychleji jít do hospody. Když se končí kolem 21 hodiny, je to doslova k nevydržení. Vozy roztažené na celé kolo, zajímá to jen toho, který je na čele, ostatní nemají šanci, prostě jen dojíždějí. Jediná šance je, že někdo vypadne. Chtěl bych podat návrh na zrychlení. Stejné číslo i na dvou kostkách, možnost postoupit dopředu o číslo, které jsi hodil /4+, může být i 12/.

Psaní do pitstopu

(Fidor, 30. 10. 2009 11:48)

No pane jo, nestačím se divit, kolik se vyrojilo za pár dní příspěvků na téma psaní do pitstopu.
Že by ta výzva jadrným valašským dialektem byla tak účinná? Měl bych snad taky něco napsat? Ale o čem?!! Fotbal mě spíš než k psaní přivádí k slzám, politika ještě hůř (na to, abychom založili vlastní stranu a slavně vymetli tu bandu ničemů v našich zastupitelských sborech je nás asi přece jen málo) a jinak mě napadají jen samé ptákoviny, nic, co by mohlo čtenáře pitstopu zaujmout. No, řekl bych, že mi to jde zatím výborně – už jsem toho napsal spoustu, ačkoliv obsahem je tučná, kulatá, leč prázdná nula. Že bych se držel vzoru mnohých mediálně známých psavců a fejetonistů a psal jen o tom, jak nevím, co napsat? Určitě bych to dotáhl aspoň na půl stránky. Ale uznávám, že jejich motivem bývá nejspíš uzávěrka pravidelného příspěvku, což není můj případ, tak asi ne.

No a pro ty, kdo to přetrpěli až sem, teď přece jen něco konkrétního. Všechny nás zajímá GP a věřím, že i samotné závody, nejen „ať už je honem konec a můžeme do hospody“ ( Já jsem poslední, kdo by měl kritizovat zdravé napití, ale přece jen: do hospody chodí každý – žádné záminky netřeba – ale Grand Prix máme jenom my). A abychom se nemuseli dohadovat, jak se zrovna v dané chvíli jede, vznikla pravidla GP. Taková berlička k opření, když paměť už neslouží a rozhodnout nějaký spor musíme hned v tu chvíli. Poslední verzi (aspoň co já vím) pravidel máme rovnou na pitstopu. No a tam se píše, že pravidla se taky mění a když se nějaká změna odsouhlasí, tak aby platila (a hlavně, aby i ta změna byla po ruce při rozhodování), ten, kdo změnu navrhl, ji má zapsat do pravidel včetně výtisku uloženého v deskách na dráhu. Neděje se tak!! Už teď máme pár věcí, které dodržujeme, ale v pravidlech jsou jinak.

Tak pánové, kterých se to týká, prosím a vyzývám: doplňte změny dosavadní i příště ty budoucí. Nechceme snad rozhodovat podle toho, kdo víc křičí. Anebo chceme?

kdo nerozjímá , není čech !

(starý mac, 5. 10. 2009 9:56)

litujte hořce, přehořce, vy, kteří jste z různých plesnivých důvodů zůstali doma! letošní rozjímání bylo, jako vždy, rozjímavé, tentokrát ovšem obohacené o kulturní zážitky - muzeum českého ráje a "pobití sasíků na hrubé skále" nebo ivetin výklad u dřevěných, biblických soch pod širým českorájským nebem, pivo valdštějn na valdštejnu či daliměřické posvícení se skopovo-zvěřinovými hody. ladysova jurta příjemně vytopená /mnou /, plné talíře i skleničky, ale hlavně ! ještě pořád nám to chodí, ještě pořád můžeme bez následků baštit špek a ještě pořád se umíme smát i sami sobě. jediné děvče po našem boku byla opět stáňa, dědku, ty lituj obzvášť!

AD pařba

(I.B., 21. 9. 2009 10:18)

Mníšek pod Brdy je bájné místo, kde se narodil, žil bájný všeuměl Kája Mařík, ale v románu se toto místo jmenuje Lážov. Kája Mařík asi dožil v období první republiky, a jeho místo zaujal další velký reinkarnovaný myslitel nám všem blízký a milovaný pan prezident. Jen škoda, že neznáme konec, kdy začne otravovat stojaté vody české politiky.

pařba

(starý mac, 21. 9. 2009 7:25)

ach jo, nikdo sem nepíše, budu tedy mít dva kousky hned za sebou, což činím nerad, ale chci se podělit o zážitek z rodu nezapomenutelných a chybělo málo i nezapamatovatelných. hanzi, kterého všichni znáte, měl šedesátiny, což se neobešlo bez té správné pařby. aby se nemuselo mýt neustále nádobí a následně zběsile uklízet, vyjelo se za prahu k mjíšku pod brdy, kde je stranou vesnice líšnice pěkná koliba. venkovní výčep s plnzničkou, na rožni prasátko, hojný studený bufet. v areálu tenisová hřiště, hřiště na nohejbal, minigolf a bazén. spaní v prostých, ne drahých pokojících s halzlíky a sprchami na chodbě. sedělo se pěkně venku, ale lze i uvnitř v dřevěném interieru s bohatě zásobeným barem. zdravé jádro vydrželo daleko přes půlnoc. ale proč to píšu : určitě existuje i v našem regionu něco podobného kdyby nás omrzely václavice nebo kdyby budoucí šedesátníci nechtěli doma špinit a mýt nádobí.

o nás bez nás

(starý mac, 11. 8. 2009 8:39)

tohle byla od mnichova další zrada na národu, tentokrát toho miniautomobilového.jiří dobrotivý slavil narozeniny a nebyl na ně pozván!slavilo se za jeho zády aniž měl možnost do oslavy zasahnout nebo, nedej bože, koupit těm zrádcům pivo,oslavy se nezúčastnili ani mnozí licoměrní gratulanti, automobilový národ byl okleštěn, zbaven dlouho budované prestiže, čeká se velká vlna emigrace.dejte nám zbraně, dali jsme si na ně !!!


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39

následující »