Jdi na obsah Jdi na menu
 


REDAKCE 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Fór za fórem

(Lotus, 17. 12. 2010 15:27)

Procházím Fórem, když se ku mne hrne žena s úsměvem tak obludným, že, kdyby neměla uši mohla by se smát i zátylkem. Zjišťuji, že to není Monika Absolonová, a reaguji dříve než se na mě z díry něco vyvalí.
„Nezkoušejte mi nabízet IZIP, už ho přes deset let mám a dodnes tam není jedinej záznam. Nic. To je produkt na draka!“
„To musíte říct vašemu lékaři, aby vám tam všechno psal!“, radí ohava.
Ještě se trošku bavím: „Proč bych mu to měl říkat já, to ať zařídí zřizovatel a váš, předpokládám zaměstnavatel, VZP. Vždyť ta toho doktora platí, tak snad by to měla být její povinnost.“
Neustoupí, později se dozvím proč. „Proč by to VZP dělala?“
Vidím, že stačí málo a emoci může mít skoro každý. „Vy máte falešné představy a navíc víte hovno!“
„No, já úplně největší.“
„Ještě, že to uznáváte!“
Zřejmě jsou to rty, ale vypadají jako pysky, když se sevřou, a už to vím: „Pane, já jsem školená!“
„Ale ne! A v čem děvenko? Ve smíchu? Tak se smějte, dokud vás někdo nenakope do prdele!“

Ne dosti na tom. V pečivárně na rybníčku slyšet následující rozhovor.
Zákazník, pán: „Jeden dalamánek, hodně rozpraskanej.“
Prodavačka, žena: „Deset korun.“
Muž platí desetikorunou a mrmlá si: „Deset korun, a není to tak dávno, co stál pět.“
Obsluhující mu vrací pětikorunu, náhle se vzpamatuje a: „Ne, tu mi dejte,“ míněna kovová mince, kterou mu vyrve z meziprstí, „vy jste mě zblbnul těma pěti korunama!“
Zkoprnělý: „To si ve vašem věku snad ještě musíte pamatovat, že před takovými třemi léty stál ten dalamánek bůra!“
„Pane, kde to žijete?...“
Vida, jak taková skoro řečnická otázka postaví člověka do role naprostého idiota!
A ženština pokračuje neúprosně dál: „…tady se zdražuje všechno, nejen jídlo, nájm…“
Nebožák se kupodivu vzpamatoval rychle a babu utnul: „Nene, já jsem vás nezblbnul, vy jste blbá od narození!“

Cestou domů hromadami sněhu jsem si uvědomil, že do toho krámu už taky nebudu moci vkročit.

Re: Fór za fórem

(starý mac, 19. 12. 2010 13:29)

jiří, aby ti mohl zůstat přívlastek "dobrotivý", NESMÍŠ do těchto objektů ani páchnout. v lesích kolem mojžíšáku je klid, za barem lucka s verčou, jedna hezčí než druhá, atmosféra první republiky, psi vítáni, jedinou nabídkou, kterou dostaneš, je řezaná jedenáctka.kdo nevěří, ať tam běží, rád půjdu s ním !

revoluce v paříži

(starý mac, 18. 10. 2010 13:15)

jsou to čurá...jedeš do paříže, máš program a všechno je jinak, protože revolucionáři už zase staví guillotinu a rádi by setli sarkyho. všude davy, hlomoz, stupidní transparenty, sovětské/!/ vlajky, na bláně bubnů sarkyho ksicht. Nic nefunguje, vlaky nejezdí, tak všichni vytahli autínka, která stojí, protože se do ulic ani nevejdou. a do toho študáci, kteří se bijí za svá místa, která jim prý vezmou ti důchodci, kteří půjdou do penze v dvaašedesáti. tomu se ani nechce věřit, jaká to je strašná blbost. jsou radikální a už zase zapalují auta, policajti těžkooděnci se štíty jsou všude, paragáni se samopaly také, protože do toho se ozvala al kajda, že by ráda sestřelila eiffelku a pár dalších objektů. a do toho mí vyplašení češi. ale vymotali jsme se, ožrali se u hotelu v otevřených víkách busu a nakonec to všichni počítali k zážitkům z kategorie těch nezapomenutelných. dnes jsem se ptal studentů, zda a proč by šli do ulic. odpověď: kdyby nám to někdo zaplatil, tak proč ne ? konec iluzím ! nová doba !

Ad otevřený dopis Věcem Veřejným

(I.B., 3. 10. 2010 7:34)

MUDr. Zdeněk Kubr se asi po svém hrůzném činu ve vězení věnoval studijní činnosti, neboť za svým jménem má MBA, Msc. Vůbec česká politika je zahnojena lékaři, kteří víceméně škodí a porušují Hippokratovu přísahu. Stačí vzpomenout na Ratha s Mackem, v Liberci Sobotka, nebo polodoktor s poloprávníkem Langerem. Lékaři si stěžují na platy, údajně je nedostatek lékařů, bodejť by bylo, když jsou v politice. Mengele se obrací v hrobě.

Klub vrahů a sebevrahů

(Lotus, 25. 9. 2010 9:31)

Dovolil jsem si parafrázovat název povídky R.L.Stevensona ku stručnému pojmenování něčeho, co se děje ve Slávii, i když vím, že slovutný spisovatel by černé hrůzy páchané v červenobílých barvách popsal mnohem barevněji než můj vztekem rozvařený mozek. Jestliže jsem si uchovával opravdu maličkou naději (protože umírá poslední), že se stav, to je silné, raději poloskon, předúmrť může zlepšit, pak po včerejším utkání na Synotu jsem nabyl přesvědčení, že zajisté ano. Horší již nic býti nemůže, leda nechat se inspirovat bulharskými soudruhy a klub zrušit. (Pozn.: v 80. letech zrušil bulharský sportovní komitét mužstva CSKA a Levski Sofia za všeobecnou rvačku při vzájemném zápase, k níž se v civilu dostavili i hráči zranění, někteří dokonce se zbytky hadiček trčících z polonahých těl, jak se odervali od nemocničních přístrojů.)
Nevím jak silnou pozici ve vedení zastává trenér Jarolím, jestli musel akceptovat prodeje hráčů a kdo disponoval nemalými finančními prostředky získanými nejen z těchto prodejů (Necid, Suchý, Švento, Švec atd.), ale i za účast v LM, ale jako trenér, mírně řečeno, tápe. Některé hráče jistě vyhodil či prodal a naopak koupil on, což je jeho chyba! To se vrátit bohužel nedá, ale měnit sestavu každý zápas, až se bolně dopracovat k té včerejší připomíná zlou pohádku o dědečkovi, který našel hroudu zlata a pak měnil za koně, osly až vyměnil za jehlu, kterou si následně zapíchl do prdele. Protože nominovat do každé řady lidi (nedovolím si říci hráče) evidentně motoricky poškozené, neschopné rychlejších pohybů je nevídané. A zločinné. Vzadu Koubský a Vomáčka, ten prospěl Slavii nejvíc tím, že za Žilinu nedal penal v rozstřelu o LM, uprostřed Jarolím a ČernýJ.(na prodaného Tavarese jsem zapomněl-ten by je zastal oba, ale jednoznačně!) a vpředu Kisel, člověk již od narození dávno za zenitem, špatný v Liberci i ve Spartě(nejodpornějším mužstvu na světě). Nejmenuji ostatní, ale to je bleděmodré. To mužstvo, i kdyby chtělo trenéra zachránit, myslím si opak, svou nekvalitou nemělo šanci proti podprůměrnému soupeři vedenému debilním Švancarou. (Pokud si někdo myslí, že Švanci je šoumen, řadím se ke Stevensonovi.)
Nedávno jsem četl inzerát, že chovanci Jedličkova ústavu hledají soupeře k fotbalovému zápasu. Teď aspoň ušetří za inzerci.
Pozitivum na závěr: jediný fotbalista, snaživý, rychlý byl ČernýM., takže se můžeme co nejdříve nadít jeho odchodu kamsi. Ale víc než 20 mio za něho nedostanou. Stejně by mě zajímalo, co se s těmi penězi stane. A stejně jako dříve se to nedovíme. Možná by normální transparentnost-průhlednost, poctivost nebyla na škodu. Třeba by nějaký chytrý ultras řekl, tohle neděláte dobře! Nojo, ale pak by si zase bafuňáři řekli, pro sebe tohle neděláme dobře!

Otevřený e-mail Věcem veřejným

(Lotus, 18. 9. 2010 9:41)

Dobrý den,

z různých plakátů a letáků, dokonce z držadel v autobusech se dovídám, že kandidátem VV do senátu za Liberecký kraj je doktor Kubr. Dovoluji si tvrdit, že to není dobrá volba. Nevím, jestli vás soudruh kandidát informoval, i když byl měl, když jeho prvním předvolebním heslem jest nic před vámi netajím...?, ale zde v Liberci je obecně známo, že tenhle, v devadesátých letech člen ODS, zavraždil v opilosti automobilem nevinného (jak jinak) člověka, a s pomocí soudruhů z ODS snad ani nebyl odsouzen, či obdržel jen směšný trest. Jsem dokonce přesvědčen, že pátá kolona ODS působící ve vaší straně ho nominovala, aby VV poškodila, zdiskreditovala. Ten chameleon nemůže přece v žádném případě uspět! Zbytečně vyhazujete peníze a ztrácíte kredit. Bohužel v dnešní době platí: nedůvěřujte, prověřujte!

P.S. Nemusíte mi odpovídat. Máte jistě jiné starosti!

Ohrazení

(strejda wiki, 16. 9. 2010 19:41)

Patníky jsou kamenné kvádry zasazované dříve podél silnic, původně pro snazší nasedání a sesedání s koně. Žádnej vůl ani Jiří s tím nemá nic společného.

Ohrazení k ohrazení

(Ladis, 16. 9. 2010 13:32)

Inu i takto lze vysvětlit ůčel patníku na nároží domu. Ale někdejší stavitel jej tam nestavěl kvůli psům a už vůbec ne kvůli vjetnamcům (nevěděl že existují), ale proto, aby ostře zahýbající kočáry a povozy tažené tu koňmi, či voly neodřeli fasádu. Kolo vozu se po patníku smeklo a odstrčilo povoz od domu. Takže nakonec ty patníky tam byly kvůli volům. Tvoje vysvětlení je ale poetičtější.

Ohrazení v Hrazené

(Lotus, 16. 9. 2010 10:38)

Ta ulice vedoucí od tržiště a dnes také již staveniště se jmenuje Hrazená. Na jejím konci vpravo je dům, který má dole, ale přesně na lomu do ulice nevímjaksejmenuje kuželovitý, z chodníku vyrůstající široký, po půlmetru výšky ve zdi mizející stopník. Prostě patník stvořený stavitelem, milovníkem psů. Nemožno odhadnout kolik generací hafanů na něm zanechalo nápisy, ale jistě jich byla pořádná smečka a ještě bude.
V tom domě prodávají Vjetnamci hadry a jinej sajrajt. Vchod z té na Hrazenou kolmé ulice. Štendry mají vystrčené na chodník, samozřejmě schválně až k tomu patníku, a z nich visí oděvy různých barev, děsných střihů a jedovatých materiálů.
Právě když tam Sony přepisoval historii, vyšel zpoza rohu zakrslý Hočimin a zahájil nenucenou konverzaci:
„ Hé, on mi pošurat dzboší!“
Následovala má, vynucená:
„ Tak si ho strčte do prdele, tam vám ho určitě nepochčije!“
No, neudělal to. Asi ještě nerozumí dobře česky.

vidět se má všechno

(starý mac, 1. 9. 2010 7:45)

aby jeden nekritizoval to, co neviděl, zatnul jsem zuby a rozhodl se podívat na "největší kuchařskou šou" čápi s mákem. běží na primě a je to otřesné. pět žen z čech i slovenska se předvádí se svým kuchařským uměním a přitom vesele plkají. včera vařila česká paris hiltom agáta hanychová a plkaly vysloužilé kurvy dolly buster, zuzana bělohorcová a kontroverzní slovenská podnikatelka, jejíž jméno jsem rád zapomněl. pátá do mariáše byla odulá a zfetovaná iveta bertošová. hlavní slovo ale má košická žena z lidu, tlustá stařena s chybějícími zuby, nepředstavitelně tupá a odporná. co se vařilo není podstatné, agáta nepřekvapila zjevem, je hezká,ke sporáku se postavit umí a když nemluví, dá se na ni koukat.dnes vaří feťačka, dívejte se, já pořad přejmenoval na píči s mákem a jsem určitě blíž pravdě

archimédes

(starý mac, 22. 8. 2010 18:05)

pan archimédes by měl radost. tolik těles, která vytlačí spoustu vody, jistě k dispozici neměl.píšu o podhájské - ráji pro všechny, kteří mají nějaké porouchané součástky. ne že bych byl z nejzdravějších, ale já tam jediný byl služebně. sjezd medvědic, slonic a hrošic s odulými mláďaty a stejně vypasenými mužskými protějšky se konal v týdnu od 14. do 21. 8. všude okolo hory žrádla. v bufetech kolem horké bramboračky, ve které jsou tělesa ve tvaru koulí nadnášena, je jedna žrádelna vedle druhé. vyprážané rezně, kurčacia čína, sviečkovica, halušky, kolienka pečené i úděné, držkouka, kapustnica, lángoše, guláše z diviaka,klobásy a zabijačkové pochútky, hránolčeky. a všichni ti tlustokožci třímají kornouty ze zmrzlinou nebo sedí nad kouřícím talířem. představil jsem si tam setkání mistrů a jediný normální by tam byl strejda, já bych měl přezdívku mac dachau a pínu s ťavou by tam vůbec nepustili. važme si naší skromné, barevné a zdravé potravy během našich akcí.ale někam na tláču a pár piv bych hnedle zašel, smedný mních aj corgoň či zlatý bažant jsou sračky !

Též nementoruji!

(Lotus, 6. 8. 2010 8:47)

Ladisu, neděs!
Jak mě můžeš potkat na dvouproudé silnici = dálnici?
Ty jezdíš v protisměru?!

Též nementoruji!

(Ladis, 5. 8. 2010 10:05)

Asi čekáš, že si nějakej šťoura naběhne, ale nešť:
kdyby jsi se řídíl při řízení vozidla předpisy a jel 90 místo 140, nestalo by se vůbec nic. Pořád žiješ v bludu, že jakmile je někde silnice dvouproudá a oddělená svodidly od protijedoucích, tak to nutně musí být dálnice!
V těchto místech nikdy dálnice nebyla, všímej si značek.
Jen díky tomu, že jsem tě tam nepotkal cestou do zaměstnání jsem zatím naživu!

Nementoruji – mementoruji!

(Lotus, 3. 8. 2010 17:20)

Všichni řidičové! Dávejte, kurva, pozor, předvídejte, dodržujte předpisy a tak vůbec! Já se neřadím k superzkušeným šoférům, však něco odjeto mám, ale tohle jsem nečekal. V tom táhlém kopci z Chrastavy k tomu holandskému zámečku, jel jsem v levém pruhu (pokolikáte už v životě?) a zřejmě voda ve vyjetých kolejích, prostě smyk na rovině, naštěstí doprava, do silnice, ne do metr vzdáleného svodidla. Holka vedle hlesla „teda“, já nebyl schopen říct nic, jen jsem točil, točil je blbost, jemně trkal volantem, jak mi anděl strážný napovídal a ruk-cuk, ruk-cuk a asi napočtvrté jsme konečně jeli rovně. Kdybych jel předepsaných 130 a né 140 tak se to třeba nestalo. Třeba. Třeba míti štěstí!

z jiného soudku ještě jednou

(I.B. , 13. 7. 2010 19:28)

Vzpomněl jsem si na historku v těchto horkých dnech zvláště aktuální, na smrt Jana Husa. Hus stál na hranici, když se přišourala stařenka a přiložila polínko. Hus se údajně zmohl latinsky na krátkou větu:"Sancta simplicita." /Svatá ty prostoto/ "To je to, oč tu vlastně běží", slovy velkého Wiliama.

z jiného soudku

(I.B., 13. 7. 2010 12:25)

Děvčata asi nemají na gymnázium, a což takhle na OA Liberec? Zachráníme je pro ekonomické vědy, půjdou do banky k přepážce nebo jinam.

z jiného soudku

(Lotus, 9. 7. 2010 14:38)

…a následně možná rozšíří stavy středoškolských učitelek, se kterými máš již nevypočitatelné zkušenosti, zvláště z metra. Skvělé!

z jiného soudku

(starý mac, 9. 7. 2010 8:02)

to by jeden neřekl, co všechno se může stát. byl jsem s naší školou, upřesňuji s třetími ročníky na azurovém pobřeží. na nábřeží v nice jsou v dlažbě zadlabány velké sluneční hodiny. stoupneš si na mosaznou placku a jseš v tu chvíli ručička a tvůj stín ukazuje na hodinu, která zrovna je.bylo přesně devět, ale stín padal na osmičku. těm tupečkům, kterým to nedošlo, jsem vysvětlil, že sluneční hodiny neznají zimní a letní čas, že pořád ukazují ten správný. tak si tam všichni stoupli a vyfotili se, po zbytek dne bylo volno, sraz v pět u pláže. čtyři děvčata chyběla. ve tři čtvrti na šest se loudají k busu, spálené do ruda. zvýšeným hlasem se ptám, jestli jsou hluché a neposlouchají pokyny. nevinnost sama, boží prostota. vy jste přeci říkal, že si máme nastavit zimní čas !!!! zimní !!! bylo třicet ve stínu!!! to je přece na vyloučení ze všech gymnázií rakousko-uherského mocnářství. tyhle slípky příští rok maturují a patrně obohatí naše vysoké školství !!!

To jsou lidi!

(Lotus, 11. 6. 2010 10:46)

Vedle uličky vedoucí k hospodě Vokno je tržiště. Vlastně je tam jenom postaveno několik stolů. Na nich nevidno jablko, mrkev, nic takového, pouze jakési květiny, sazenice. Čili žádný trh, ani polotrh. Je to podtrh. A protože některé bedýnky a kořenáče s výhony jsou i na zemi, pročuchává je Sony blaženě (Blaženě by pročuchal něco jiného, zvlášť v dnešním parnu), což nemůže dopadnout jinak než mým okřiknutím: „Nech toho, jdeme pryč, to jsou jen kytky, a jak tě znám, tak na ně nachčiješ!“ Po krátkém nádechu pokračuji: „No a já se na ně mohu akorát vysrat!“
Vedle mne stojící žena staršího pohlaví se na mne oboří: „Tedy pane, jak vy hovoříte se svým psem?!“
Musím přiznat, že jsem byl na poměrně velikých rozpacích, co a jestli vůbec odpovědět, ale myslím, že jsem to zvládl.
Sdělil jsem: „Hned poznáte, že lépe než s vámi, stará dámo. Co se do nás serete?“ Načež se tazatelka opřela o popelnici a chroptíc si začala masírovat po celé šířce hrudníku prsní kost.
Odešel jsem rázně a před kinem Lípa jsem div nenarazil na mladou, ale fakt hezkou dívku s dotazníkem... “Promiňte, mohu…?“
Již vzpamatován a vtipný: „To je nějaká erotická iniciativa?“
„Ne, to je anketa…“
„Velká škoda, vy byste se do ní hodila!“
„To bychom museli probrat jindy!“
„Milerád, kdy a kde, jsem vždy připraven!“
„Ty určitě. Jdi se vysrat, dědku!“

No vidíte, to jsou lidi.

P.S. Proč jsem to už jen neudělal na ty kytky?

www.autotuning.phorum.cz

(www.autotuning.phorum.cz, 9. 6. 2010 11:53)

www.autotuning.phorum.cz


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39

následující »